Massage-terapi på Rygg-och Idrottskliniken

 

Boka tid

Massage kan ges i behandlande, förebyggande och avslappnande syfte. Metoderna har utarbetats i nära samarbete med läkare, fysiologer och sjukgymnaster.

 

Jag arbetar primärt med klassisk svensk massage och djupgående avslappningsmassage. Vid behov kan jag även erbjuda speciell smärtlindrande massage – lätt massage med dokumenterad effekt vid olika långvariga smärtsyndrom som bland annat fibromyalgi. Jag arbetar även med neuromuskulära avslappnings- och töjningstekniker. Beroende på dina behov just nu kan vi använda massagen i behandlande, förebyggande eller avslappnande syfte.

 

Välkommen att boka en tid hos mig via BOKA DIREKT-knappen här på sidan. Där hittar du även mer information om vilka alternativ som finns, samt priser.

Om mig

Jag som arbetar med massage här på Rygg-och Idrottsklinken heter Karin Wall och är diplomerad massör och certifierad medicinsk massage-terapeut med påbyggnadsutbildningar inom PRT (Positional Release Therapy) och djupavslappningsmassage (Esalen-massage). Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och innehar patient- och ansvarsförsäkring. All behandling sker under tystnadsplikt.

 

 

Att tänka på inför massagen

  • Kom i tid så att du kan använda hela den tid som är avsatt för just dig.
  • Iaktta god hygien och undvik starka dofter som exempelvis parfym.
  • Undvik massage om du har feber eller känner dig förkyld.
  • Betalning sker via SWISH eller kontanter. EJ kortbetalning.

Karin Wall

Knut den Stores gata 7

222 21 Lund

 

 

Boka tid