Vi är två legitimerade naprapater som samarbetar på Rygg & Idrottskliniken här i Lund, Fredrik Jensen och Johannes Kulle. För tidbokning kontakta oss direkt, se här under för information.

 

Vad vi kan hjälpa dig med!

Hur lång tid tar ett besök

Ett besök tar i normala fall 20-25 minuter. (Mellan besöken har vi avsatt tid för att skriva journal och andra administrativa uppgifter.)

Vad gör en naprapat

En naprapat behandlar kroppens muskler och leder för att hjälpa dig med ditt smärtproblem. Vilken teknik som används är beroende på smärtproblem samt individuellt för patienten. Vi använder oss bla av manipulationsbehandling, vilket innebär att dålig rörelse i en led behandlas med en snabb separation. Detta leder ofta till ett "knäpp" i leden vilket många kallar för "kotknackeri" och en del kallar det Kiropraktik även om Kiropraktorer inte är ensamma om denna teknik. Muskler behandlas ofta med olika tryck och töjningar med målet att få dem att slappna av. Fredrik Jensen och Johannes Kulle arbetar dock med den mycket effektiva tekniken Dry Needling kallas också djup intramuskulär stimulering. Musklernas smärta inaktiveras med hjälp av en akupunkturnål men det är inte akupunktur.  Sedan år 1994 kan naprapater bli legitimerade av socialstyrelsen vilket innebär att legitimerade naprapater jobbar under hälso- och sjukvårdslagen, precis som läkare och sjukgymnaster.

Priser

  • Naprapatbehandling 700 kr / besök
  • Stötvågsbehandling 700 kr / åkomma (tex två hälsporrar är två behandlingar 700 kr*2= 1400 kr)
  • Naprapatbehandling i samband med stötvågsbehandling +200 kr / besök
  • PRP ultraljudsguidad injektion, från 3999 kr /injektion.
  • EPTE 900 kr /område

 Avbokning till Fredrik Jensen

  • Avbokning kan endast ske via det mail som du fick vid bokningen och skall ske minst 24 timmar innan den bokade tiden.
  • Hittar du inte ditt mail skickar du ett mail till mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 24 timmar innan för att boka av tiden.
  • Du kan INTE boka av via sms eller telefonsvarare. Jag använder INTE telefonsvarare så det går EJ att lämna meddelande och jag lyssnar inte av den.
  • När du bokar en tid kan det ta upp till 20 minuter innan det kommer ett bekräftelse mail.

Avboka 2019

 Avbokning till Johannes Kulle

  • Avbokning sker genom att du ringer till Johannes Kulle på 0706 71 58 03 och det skall ske minst 24 timmar innan den bokade tiden.

Kontakta oss direkt  

Fredrik Jensen

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
046 18 87 87 (Obs jag svarar ej i telefon, endast på mail)

BOKNING ONLINE Tryck här för att boka hos Fredrik Jensen

AVBOKNING ENDAST VIA MAIL 24 timmar innan behandlingen.

Johannes Kulle

0706 71 58 03