ALLA BOKNINGAR SKALL AVBOKAS SENAST 24 TIMMAR INNAN FÖR ATT EJ FAKTURERAS FULLT UT fredrik@ryggochidrottskliniken.se

PRP eller PRF-behandling för hår – återfå ett fylligare och starkare hår!

Genom att använda tillväxtfaktorer från ditt egna blod, ger vår PRP eller PRF-behandling en positiv förändring i ditt hår.

Stamcellerna runt dina hårsäckar stimuleras och resulterar i tjockare och starkare hårstrån.

Vår enkla och relativt smärtfria behandling tar endast 45-60 minuter. Det går att få lokalbedövning men det tillkommer då en kostnad enligt prislistan.

Proaktivt mot håravfall och effektiv mot olika hårsjukdomar – låt oss hjälpa dig att återfå det vackra håret du förtjänar.

PRP PRF injektioner för hår

Hur går en behandling till?

Först kommer vi dra blod från en ven i din arm. Blodet kommer sedan att centrifugeras under en viss tid med en specifik hastighet. Det gör att blodet skiktas i olika nivåer. Härifrån kommer vi dra upp de tillväxtfaktorer som kommer att användas under behandlingen av ditt hår.

Med en liten och tunn nål, som är specialiserad för denna typ av behandling, kommer tillväxtfaktorerna att injiceras ytligt i din hårbotten. Då injektioerna är förhållandevis ytliga innebär det att du inte kommer att känna speciellt mycket. En del känner att det spänner och att det kan svida. På vissa ställen kan du uppleva att det gör ont. Men generellt är det en behandling som fortöper utan större bekymmer.

Det går att få lokalbedövning och den sker i så fall genom att vissa nerver bedövas. Men det innebär att du kommer att ha en bedövningskänsla i flera timmar efteråt. Vilken en del upplever som obehagligt i sig.

Vad kan du förvänta dig efter en PRF eller PRF behandling?

Efter en PRP eller PRF-behandling får hårsäckarna tillbaka sin kraft och vitalitet. De förkrympta hårsäckarna börjar växa igen och blir starkare över tid. Resultatet av en eller två PRP eller PRF-injektioner kan vara ett kraftigare och mer pigmenterat hårstrå. Med tiden återfår hårsäckarna sin ursprungliga växtkraft och kommer att växa snabbare och bli ännu starkare än innan behandlingen.