ALLA BOKNINGAR SKALL AVBOKAS SENAST 24 TIMMAR INNAN FÖR ATT EJ FAKTURERAS FULLT UT fredrik@ryggochidrottskliniken.se

Det var några år sedan men detta är från när jag var med på TV4. Där visade jag mina ryggskottsövningar på Peter Jihde och Tilde de Paula Eby. Det var ganska spännande att vara med och se hur produktionen går till på Morgonprogrammet. Riktigt professionella var alla som var med och gjorde programmet. Förutom jag då.

Dessa övningar har jag visat många gånger och i olika sammanhang. De är fortfarande mycket bra. Det är också roligt att se att andra har tagit exakt samma övningar och sagt att de är deras egna. Men jag vet att det är en sekvens som jag själv kommit på. Emellertid har även jag också varit inspirerad av andra när jag tog fram övningarna. Jag har fortfarande inga bättre övningar för att hjälpa dig att bli av med ryggskott.

Jag brukar säga till mina patienter. Tänk inte bara gör dem.

Se på You Tube eller direkt här under.